Diensten

Tijdens het intake gesprek vindt de kennismaking plaats. Hierin wordt helder gemaakt waarbij jij ondersteuning nodig hebt. Aan het einde van het intake gesprek wordt er gekeken of er van beide zijde een klik is ontstaan. Van hier uit gaan wij samen werken waardoor de vertrouwensband wordt versterkt.

Intakegesprek: € 50,-.
Consult: € 60,-

Tijdens onze samenwerking kan ik gebruik maken van verschillende technieken, zoals:

Oplossingsgerichte gesprekstechnieken:

Uitgaan van de mogelijkheden van de cliënt. Het toepassen van effectieve interventies is cruciaal. Deze interventies zijn gericht op de samenwerking van de cliënt en het vergroten van zijn/haar motivatie.

Totale Communicatie lichaam en seksualiteit:

Gesprekstechnieken om cliënten met een verstandelijke beperking te begeleiden, rondom hulpvragen en wensen met betrekking tot seksualiteit. Gesprekstechnieken volgens de methode van S. Voortman, E. Oskam, F. Reitsma.

RET:

Rationele, Emotieve Technieken: Het is een techniek om gedrag en emoties waarvan je last hebt, om te buigen naar meer effectief gedrag of gedrag waar je geen last meer van hebt.

Acceptane and Commitment Therapy (ACT):

Een techniek waarbij je gedachten en gevoelens beter kunt accepteren en loslaten. Er is meer aandacht wat zich nu afspeelt. Ik werk met deze techniek zodat je meer inzicht krijgt wie je bent en wat je nog meer wilt bereiken in dit leven.

Locaties

Ook is er de mogelijkheid dat ik bij u op locatie kom, de kosten hiervoor zijn dan:
€ 60,- binnen een straal van 5 tot 10 km.
€ 65,- binnen een straal van 10 tot 15 km.

Ook is er de optie om in de natuur tijdens een wandeling in gesprek te gaan.
Kosten gesprek € 65,- (inclusief reiskosten).